Siirry sisältöön

Vaalikone yllätti

lokakuu 3, 2012

Täytin vaalikoneet viikonlopulla. Se oli aika hölmöä. Monet kysymyksistä tuntuivat kummallisilta ja  moneen kysymykseen en kokemattomana osannut oikein vastata. Erityisen oudolta tuntuivat kysymykset, joissa kysyttiin samalla kahta asiaa. Hölmöä. Ikäänkuin pitäisi olla monitoimihallin ja satamaan joskus rakennettavan museon puolesta tai molempia vastaan. En ole. Siis sitä toista vastaan. Vaan puolesta.

Maikarin kysymykset uskonnosta olivat kummallisia. Hä! Uskontoasioista innostuneena lisäsin tuonne vanhoihin, mutta tuoreisiin blogeihin oman maailmansyntyoppini, josta jokainen voi päätellä, kuinka outo jumalasuhteeni on. Me jumalan kanssa tulemme kyllä juttuun, vaikka olemme monista asioista eri mieltä. Ei se oikeastaan muille sitten kuulukaan.

En ole oikein testi-ihmisiä. Siksi, että en usko testiin. Minusta testit ovat rumia ja pahanhajuisia. Suhtaudun testeihin ylimielisesti ja pidän lomakkeita ovelina pirulaisina. Testibusiness pitäisi muuten laittaa mielestäni erityiselle verolle ja kuntien tulisi olla erityisen varovaisia testien käytössä erilaisten arvioiden tekemisessä. Säästyisi rahaa.

Pahinta vaalikoneissa on niiden tuottamat väärät tulokset, joita sitten esitellään jakaumina ja muina hokkuspokkustotuuksina. Sain itseni hädin tuskin omaksi ehdokkaakseni ja minun pitäisi melkein äänestää henkilöitä, joita muiden, luotettavampien vaikutelmainstrumenttien perusteella en äänestäisi. Äänestäjä, älä anna koneen äänestää puolestasi. Kone mittaa vain itseään. Ehdokkaasta se ei kerro juuri mitään.

Viihdettä. Mikäs siinä.

Mainokset

From → Vaalijutut

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: